Tegnap reggel és ma este fel szerettem volna tölteni a barátnőm és a saját telekomos kártyánkat és ez a hibaüzenet fogadott: A telefonszám nem a Telekomhoz tartozik. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 07:29
1/6 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, tegnap este és ma reggel. Adategyeztetés 2 hónapja volt, és nem csináltunk számhordozást, nyilván.
2019. jún. 24. 07:37
2/6 anonim válasza:
3/6 A kérdező kommentje:
Mégis mit tudtam volna elrontani? Se a telekom app-ba nem megy sem az online felületről. És nem először töltöttem fel.
Számhordozásra ez jött:
Hordozási állapot: Szolgáltatók között nem hordozott
Eredeti szolgáltató: Magyar Telekom Távközlési Nyrt.
Szám típusa: mobil szám
Keresés időpontja: 2019.06.24. 07:41:22
2019. jún. 24. 07:42
4/6 qkker1 válasza:
Mi lenne, ha felhívnád az ügyfélszolgálatot?
5/6 A kérdező kommentje:
Most már megy. Csak addig nem működött amíg lett volna esélyem feltölteni és megtartani a meglévő kedvezményes opciót.
2019. jún. 24. 08:47
6/6 anonim válasza:
Még sose neveztem nőt kedvezményes opcionak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!