Külföldön egyre elterjedtebb, hogy az emberek saját telefont raknak össze, és saját OS-t írnak rá. Itthon mikor fog megjelenni ez a trend?
Hol olvastad ezt a kábítást?
Itt egy érdekes diagram, programok, op.rendszerek kódsorainak száma.
Modern op.rendszerek vagy komoly szoftverek működése mögött akár több tízmillió soros kódhegyek állnak (ha érzékletesebb: kinyomtatva soktízezer oldal) Talán érthető, hogy ezeket fejlesztőcsapatok készítik és nem egy magányos hős gépelgeti esténként.
hogy trend mikor lesz nem tudom, de nekem már jól megy a dolog! még a mikrosütőn is saját rendszer fut! A legnehezebb az volt, hogy nincs banggodon adapter az adatfeltöltéshez.
aztán megjött a kedvem és a kapálógépre is főztem új ROM-ot, ott csak módosítottam pár dolgot, például, hogy ha vakondod észlel, ne verje fejbe.
A kapucsengővel megszivattam magam, két napig szólt, mert lefagyott... a szomszéd már rámhívta a TEK-et.
De az iOS alapokra épülő rendszert futtató csavarlazító porlasztó jól működik, rendesen be tudok kábulni tőle. talán addig is eljutok, hogy marhaságokat böfögjek a gyakorikérdéseken...
"Mi értelme lenne befejezni a dolgozóknak a munkát 1 hónap alatt 1 havi fizuért, amikor fejleszthetik 12 hónapig."
Naja. Így megy ez a versenyszférában :)
"Mi értelme lenne befejezni a dolgozóknak a munkát 1 hónap alatt 1 havi fizuért, amikor fejleszthetik 12 hónapig."
Még szerencse hogy nem vagy politikus, azok ennyire gyakorlatiasak.
Majd ha minden második ember rendszerprogramozó lesz.
Amúgy meg megnézném, hogy milyen oprendszert tudnál te írni. :D (Neeem, az, hogy rámásolsz egy mások által megírt, esetleg általad kicsit megpiszkált oprendszert, az még nem jelenti azt, hogy te saját OS-t írtál.)
Nekem is írhatnál, ha ilyen jól megy neked. A régi telefonomon az android fagy le egyvégbe. A tiéd biztos jobb lesz. :D Vagy ne is külön nekem írj, írd meg a sajátod, s majd küld el. Letesztelem. ;)
Amúgy meg tudod-e, hogy a Pascal az egyik legkönnyebb programozási nyelv? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!