Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Külföldön egyre elterjedtebb,...

Külföldön egyre elterjedtebb, hogy az emberek saját telefont raknak össze, és saját OS-t írnak rá. Itthon mikor fog megjelenni ez a trend?

Figyelt kérdés
Ma már egyik se nehéz, neten és könyvekben mindent megtalálni hozzá.
2020. máj. 8. 18:59
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nekik munkájuk van, csupán annyi. Mi értelme lenne befejezni a dolgozóknak a munkát 1 hónap alatt 1 havi fizuért, amikor fejleszthetik 12 hónapig.
2020. máj. 8. 19:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Hol olvastad ezt a kábítást?

Itt egy érdekes diagram, programok, op.rendszerek kódsorainak száma.

[link]

Modern op.rendszerek vagy komoly szoftverek működése mögött akár több tízmillió soros kódhegyek állnak (ha érzékletesebb: kinyomtatva soktízezer oldal) Talán érthető, hogy ezeket fejlesztőcsapatok készítik és nem egy magányos hős gépelgeti esténként.

2020. máj. 8. 20:15
 13/22 anonim ***** válasza:
88%

hogy trend mikor lesz nem tudom, de nekem már jól megy a dolog! még a mikrosütőn is saját rendszer fut! A legnehezebb az volt, hogy nincs banggodon adapter az adatfeltöltéshez.

aztán megjött a kedvem és a kapálógépre is főztem új ROM-ot, ott csak módosítottam pár dolgot, például, hogy ha vakondod észlel, ne verje fejbe.

A kapucsengővel megszivattam magam, két napig szólt, mert lefagyott... a szomszéd már rámhívta a TEK-et.

De az iOS alapokra épülő rendszert futtató csavarlazító porlasztó jól működik, rendesen be tudok kábulni tőle. talán addig is eljutok, hogy marhaságokat böfögjek a gyakorikérdéseken...

2020. máj. 8. 20:17
 14/22 Szirty ***** válasza:
100%

"Mi értelme lenne befejezni a dolgozóknak a munkát 1 hónap alatt 1 havi fizuért, amikor fejleszthetik 12 hónapig."

Naja. Így megy ez a versenyszférában :)

2020. máj. 8. 20:24
 15/22 anonim ***** válasza:
52%
Semmivel sem bonyolultabb, mint felprogramozni egy mikrokontrollert ...
2020. máj. 8. 20:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"Mi értelme lenne befejezni a dolgozóknak a munkát 1 hónap alatt 1 havi fizuért, amikor fejleszthetik 12 hónapig."

Még szerencse hogy nem vagy politikus, azok ennyire gyakorlatiasak.

2020. máj. 8. 20:45
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Írjál már nekem egy oprendszert Pascalban. Mondjuk júniusra. Utána visszatérhetünk a kérdésre :D
2020. máj. 8. 22:32
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha minden második ember rendszerprogramozó lesz.

Amúgy meg megnézném, hogy milyen oprendszert tudnál te írni. :D (Neeem, az, hogy rámásolsz egy mások által megírt, esetleg általad kicsit megpiszkált oprendszert, az még nem jelenti azt, hogy te saját OS-t írtál.)

2020. máj. 9. 01:43
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is írhatnál, ha ilyen jól megy neked. A régi telefonomon az android fagy le egyvégbe. A tiéd biztos jobb lesz. :D Vagy ne is külön nekem írj, írd meg a sajátod, s majd küld el. Letesztelem. ;)

Amúgy meg tudod-e, hogy a Pascal az egyik legkönnyebb programozási nyelv? :D

2020. máj. 9. 13:31
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
#13 nekem a spamszűrő algoritmusom volt hibás, és hiába csöngetett a futár ignore listára tette.
2020. máj. 9. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!