A barátnőm ex-efigyeli a barátnőm telefonját, hogan tudom megszüntetni?
IMEI alapján nem tud beleolvasni.
Gyári visszaállítás, összes jelszó átírása, facebook ignorálása (na ott tényleg le lehet nyomozni a másikat) stb.
Japersze...
Ha tudom hogy valaki így figyel, réges-régen vettem volna új telót... BÁR MILYET, akár a leggagyibbat is.
én már semmit sem hiszek el a mai világban, úgyhogy még az is lehet, hogy tudja valahogyan figyelni, de ez valószínüleg inkább csak pszichológiai hadviselés.
A barátnődnek is pszichésen át kell állnia, tehát vegyél neki új telefont! :)
1. Nem hiszel el hülyeségeket, IMEI számmal senki nem tud semmit csinálni a szolgáltatón kívül. Az is csak letiltani tudja a hálózatról.
2. Facebook, Insta és hasonlók jelszavának megváltoztatása.
3. Simán lehetséges, hogy csak hülyít téged.
4. Jelentsd fel zaklatásért.
uhh... durva... a jó édes...
változtassatok mindenhol jelszót és kapcsoljátok be a kétlépcsős azonosítást!
ha ezek után is van valami változás, akkor tényleg fel kell jelenteni.
Felesleges a hard reset, ne lőj ágyúval a verebekre.
Lehet, hogy elég egy jelszó változtatás, de ne a telefonról, hanem mondjuk a tiédről. Ez kiküszöböli azt, hogy keylogger van a telefonján és ugyanott vagytok a jelszócserével, ahol a part szakad.
Egyébként meg simán kaphat büntetést informatikai rendszerekbe való illetéktelen behatolás miatt.
Jelszó változtatás erősen ajánlott, ha eddig nem tette meg, illetve 2 lépcsős azonosítás.
IMEI-nek semmi köze ehhez. Még a másik lehetőség az, hogy keylogger van valamelyik eszközén, de ezt bármelyik vírusirtó kiszűri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!