Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek így lesz valami...

Szerintetek így lesz valami baja a telefonomnak?

Figyelt kérdés
T-mobile-tól van a teló de még nincs meg belé a kártya. Lenne a telónak vmi baja ha pannos kártyát tennék bele?
2010. júl. 28. 19:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem....de nem fogja felismerni a másik szolgáltató kártyáját,de sztem már ki is próbáltad...:)
2010. júl. 28. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
ha kártyafüggetlen a telefon, teljesen mindegy.
2010. júl. 28. 19:21
 3/7 A kérdező kommentje:
még nem próbáltam ki :)
 4/7 A kérdező kommentje:
és amúgy előfizetéses
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

hogy lenne már előfizetéses, ha nincs benne kártya?! :O tudod te mit jelent az az előfizetés? ha előfizetéses lenne, kártyát is kaptál volna. és előfizetéses telefont csak márkaboltban tudsz vanni (vagy max media marktban, vagy ilyesmi helyen). ha nincs kártyád nem lehetsz előfizetéses, mivel amennyi beszélsz+a telefon részletfizetését terhelik a kártyádra, amit minden hónap zárásakor kifizetsz. te nagyon sík lehetsz...

kérdésedre válaszolva, nem fogja felismerni más szolgáltató kártyáját.

2010. júl. 28. 19:34
 6/7 anonim ***** válasza:
és ha lemondod az előfizetést, fizethetsz )szerződésszegésért), mint a katonatiszt...
2010. júl. 28. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet előfizetéses,ha anyuci előfizus volt és az ő hüségnyilatkozatára vett telot és megkapta,ugyanis anyukánál marad a saját kártya a régi telcsivel,ehhez meg nem jár uj.

Elsö voltam amugy.

2010. júl. 29. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!