Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak h tudjon zenéket...

Mit csináljak h tudjon zenéket fogadni? {Lg Pop}

Figyelt kérdés
Az lg pop telómra egy másikról küldtem át este zenéket,kb 227-et,úgy feléig átmentek.Utána a pop teló folyton megszakította a folyamatot,nem fogadta,és ez most is így megy.Van benne memória kártya is,de ha nem lenne hely azt írná ki h megtelt a memória,itt csak azt dobja elő h kapcsolat bontva.Mitől lehet ez? a másik teló -sony k550- simán fogadja a gépről és le is játssza,de még erről sem tudom átküldeni az lg-nek.Valaki tudna segíteni?
2010. júl. 28. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem biztos de lehet, hogy be van állítva az LG-n, hogy egy idő után kapcsolja ki a bluetooth-ot..

Más ötletem nincs.. :(

Remélem, hogy tudtam segíteni..

2010. júl. 28. 14:35
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem,sajnos nem ez volt a hiba,hanem mégis a memo kártya telt meg csak nem úgy írta ki,és ebből nem jöttem rá.:) érdekes a másik telón is 2gbos kártya volt és rettentő sok szám meg képből is 6000 vmennyi volt,mégse telt be,ezen most alig van 200 szám és már jelez...:/

köszi h válaszoltál.:)

2010. júl. 28. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Igazán nincs mit.. :)

Örülök, hogy kiderült a probléma oka..

2010. júl. 28. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!