Több, mint 2 hónapja szervízben van az újonnan vásárolt telefonom. Mit tegyek? Többi lent.
Jaa, hogy múlt héten!
Akkor irány a fogyasztóvédelem.
tehetetlen vagy
a fogyasztóvédelem se fog vele foglalkozni
nekem is volt szervizbe a tabletem , és az euronicsba a dolgozok mondták hogy akkora szabadkeze van a szervíznek hogy a fogyasztóvédelem se tud vele mit kezdeni
Am ha vettél egy telefont és ha jól tudom 14 napon belül visszalehet vinni és kérheted a moneyt vagy cseréljék ki neked másikra
De már mindegy , várakozáson kivűl semmit se tudsz tenni
Ezek szerint, ha a fogyasztóvédelem nem válik be, akkor csak akkor fogod leghamarabb visszakapni, amikor visszaállnak munkába rendesen. :(
De én azért megpróbálnám a helyedben.
Xiaominak van magyar szervize?
ha van akkor talán 1?
így hogy a vírusra hivatkoznak és hasonló nem mostanába kapod vissza
mondhatjuk hogy kidobtál az ablakon annyi pénzt
ez azért nem így van, hogy kidobál az ablakon ennyit vagy annyit? mi van ha nem 70k-s telefont esz hanem 300k-s?
és mi van ha 1 millás számítógépet a munkájához? akkor sem látja 2-3-4-5-6 hónapig?
ha a kereskedő vagy a szerviz nem tudja biztosítani a szervizelést akkor ki kell cserélni!! vagy adják vissza termék árát, vagy legalább le kellene tudnod náluk vásárolni!
na hagyd, hogy ilyen kampós szöveggel elhajtsanak!
egyetlen dologra hivatkozhatnak - és remélem nem olvassák a gyakorikérdéseket - az a vis maior....
a firstphone egy kereskedő mint a euronics
ők nem szervizelnek csak árulják
azon kívül h elküldik a készüléket a szerviznek nem tudnak semmit se tenni
semmi közük ahoz h mivan a szervizbe mert nem a kereskedő keze alatt van a szerviz
hiába hivogatot a firstphonet , annyit tudnak tenni h zaklatják a szervizt , ne várj el tőlük mert nem tudnak többit tenni
18 as vagyok
termék cseréről vagy pénzvisszaadás amit nem szeretnek a cégek ezért csak a levásárlás müködik
ezekről megint csak a szerviz dönt és ők állítanak ki papirt nem a kereskedő
Ők a szervizelést onnan számítják amikor munkába állnak, ha 2 hónapja nem dolgoznak akkor olyan mintha bese küldted volna a készüléket mert senki nem nyult hozzá
érdekes rendszer ahol a fogyasztó szív és nem tehet semmit a szerviz szabad keze miatt
"ők nem szervizelnek csak árulják"
Garanciás telefonokat ők is szervizelnek, illetve van amikor átadják a Telemax szerviznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!