Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefon nem érzékeli a...

A telefon nem érzékeli a fülhallgatót?

Figyelt kérdés

Huawei p30 telefonom van, kevesebb, mint fél éves. Eddig minden alkalommal Huawei fülhallgatót vettünk hozzá, és azzal használtam, soha semmi baj nem volt, mindig érzékelte a fülest a telefon. Most egy olcsóbb, márkátlan fülhallgatót vettünk, mert a közeli boltban csak ilyen volt. Kb este 9kor még semmi baja nem volt, tudtam vele zenét hallgatni, viszont most nen érzékeli a fülhallgatót a telefonom. Bedugtam a laptopba, ott működik rendesen. Megpróbáltam egy másik fülessel a telefonomban, és azt érzékelte a telefon.

A barátnőm azt mondta, lehet, hogy az olcsóbb fülhallgatót nem érzékeli csak a telefon.

(Megnéztem a most vásárolt fülhallgatót, semmi törés nincs rajta, és a macska sem rágta szét, úgyhogy nem hiszem hogy ilyesmi lenne a hibaSzerintetek lehet ez a gond? Remélem, nem a telefon a hibás.

2020. ápr. 21. 01:49
 1/1 BoBaman válasza:
100%
Megnyugtatlak, a telefonodnak semmi baja nincs. Megeshet, hogy a (feltételezhetően) Jack dugón a borítás megsérült, ez előfordulhat. Azt a lehetőséget kizárhatod, hogy a telefon csatlakozója hibás, mivel elvileg másik fülessel működik. A hang beállításoknál lehet, hogy letiltotta a kimeneti hangeszközt. Ha tudsz írni egy füles típusszámot, utánanézek én is.
2020. ápr. 21. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!