Részletre megéri telefont vásárolni?
Őszintén szólva én addig nem szeretnék pénzt költeni telefonra, mig nem veszem meg az Iphone 11-et, de természetesen megértem, amit mondasz.
Egyébként remélhetőleg nyáron lesz egy kis plusz bevételem, amiből feltehetőleg megtudnám vásárolni a készüléket egyben. Viszont ha nem is sikerül összekaparnom annyit, akkr abban az esetben ha részletre megveszem, biztosan vissza tudnám egyből törleszteni legalább a 3/4-et részét. De mivel nem látom előre, hogy hogyan lesz, ezért elgondolkodtató, hogy milyen módon vásároljam.
Az is igaz, hogy ha egyben venném, akkor 230 ezer forint lenne, viszont akkor az EUmobilról rendelném és nem egy olyan magyar multinál vásárolnám, ahol 100%, hogy "jó" készüléket kapok.
Akkor ez a legnagyobb baj hogy menőzni akarsz, nem a szükségletednek megfelelőt venni.
Egébként mem érdekelne hogy ki mit mond.
Sajnos nem csak a szűk környezetemtől látom ezt, hanem a társadalom 80%tól. Azaz idegen emberek szemében is észrevehető a lenézés, amint megppillantják, hogy adott esetben milyen készülékkel telefonálok.
Egyébként részben igen, ezért szeretnék iphone 11-et venni. Ugyanakkor ha csak ez lenne rá az okom, akkor még nem tudnám magam elhatározni a vásárlása mellett. Mindig is tetszettek az apple termékek és vonzottak az okos telefonok. Őszintén szólva amúgy is nagyon tetszik ez a telefon és sokkal komfortosabb is lenne az életem, ha megvásárolnám
látod kérdező... mondtam, hogy alaposan megsavaznak majd...
hogy a lottó ötös jönne be így... 😆😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!