Telenornâl szeretnék reszletre vasarolni telefont, most lenne az első, előleget muszáj fizetni?
Figyelt kérdés
Vagy hogy van ez? Mert meg sosem volt ebben reszem2019. nov. 12. 19:58
1/6 anonim válasza:
Ha új ügyfél vagy, akkor valószínűleg igen. Ha régi akkor talán nem.
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy ez nagyban függ a vásárolni kívánt készülék típusától ami nyilvánvalóan az árára utal és függ a választani kívánt tarifacsomagod méretétől. Én a nyáron váltottam át a telenorra, mint mobilszolgáltató és náluk vásároltam előfizetésre egy csúcskategóriás készüléket aminek a havi kamatmentes törlesztőrészlete nem kevés, így a vásárláskor kellett fizetnem előleget a készülékért amit olyan formában kapok vissza, hogy a törlesztés negyedik hónapjától kezdve levonják az előleget a havi részleteimből. Ez esetemben azt jelenti, hogy a vásárlástól számított 5,6,7,8 havi törlesztőrészletem 0 forint lesz, így gyakorlatilag a 22 havi kamatmentes részlet, csak 17 havi, mert az induló részletet is ki kellett, hogy fizessem. De ezek nyilván készülék és tarifacsomagtól eltérnek.
3/6 A kérdező kommentje:
A legnagyobb csomagot es XS Maxot szeretnek. Akkor korulbelul mennyit kene lerakjak?
2019. nov. 12. 20:21
5/6 A kérdező kommentje:
Apukámnak van dolgozói tarifacsomagja. Akkor tényleg előleg nélkül kitudom hozni?
2019. nov. 12. 22:46
6/6 anonim válasza:
rendeld meg online...ha kell előleg, úgyis fogja írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!