Hogyan tudom csatlakoztatni a telefonom pc-hez?
Ezt úgy tudod megvalósítani hogy a pc-re telepítesz egy média szerver progit, amit felkonfigurálsz szükség szerint, a telefonra pedig szintén az adott platformnak az androidos kliensét.
Én NAS-t használok, az streameli a média tartalmakat az összes eszközömre szükség szerint (házimozi erősítő, telefonok, számítógép, tv), de egy asztali számítógépet is lehet üzemeltetni média szerverként.
Sokféle szoftver létezik, át kell bogarásznod, na meg aztán a leírását figyelmesen el kell olvasnod ha megtörtént a kiválasztás.
"1-es. Nem vagyok analfabéta."
jóvanna bocs! nem volt teljesen világos a kérdés, ezek szerint én vagyok az analfabéta. :D
Ez esetben médiakiszolgáló kell. De teljesen felesleges hogy a gép menjen és fogyasszon sokáramot. Vegyél egy WD MyCloud hálózati külső vinyót, sokkal olcsóbb mint egy NAS. Nekem azon vannak a filmek és minden látja. A számítógép (hálózati meghajtóként), a telefon a tablet és még a wifire között tv is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!