Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A huawei telomon levo cloud...

A huawei telomon levo cloud es a google tarhely osszeszinkronizalhato?

Figyelt kérdés
Most vettem extra 50gb cloud tarhelyet. Amiben fent vannak a fotok. Most azt irta a google, hogy elfogyott a google fiokomban a tarhely, bovitsem. Ugyan azok a fotok foglaljak a helyet, mint a cloudban. Akkor felesleges 2 helyre mmenteni? En azt hittem a ketto ugyan az. Kulon kene fizessek a cloudra es a google tarhelyre?

2020. ápr. 15. 02:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, nem baj kérdezni.

Szívesen! :)

2020. ápr. 15. 22:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Ugyan nagyon nem vagyok egy paranoiás ember, aki úgy áll hozzá az ilyen szolgáltatósokhoz, mintha egy maffia volna, de ha a kettő közül kellene választanom, akkor inkább a Google "kezébe" adnám az adataim.
2020. ápr. 15. 22:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Akkor meg egy kerdes.Ha bovitek 100 gb google tarhelyre.A huawei cloud-ot meg lehet szuntetni?Hogy ne dobja fel allandoan a telefon az uzenetet, hogy tele a tar.Vagy kotelezo a telefonon a cloud?Es akkor vissza is tertem az elso problemamra, hogy el tudom azt erni, vhogy ne kelljen mind a ketto?Mar kifizettem a nagyobb cloud tarhelyet.De abba pl az emailek nem raktarozodnak.Ez beallitas kerdese, vagy lehetetlen?Mert ha most veszek google tarhelyet, akkor voltakep a kepek a telomrol mind 2 helyre raktarozodnak.De semmi mas .
2020. ápr. 16. 00:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Beállításokban (fiókok gondolom) kikapcsolod a Huawei szinkronizálást, és törlöd az előfizetést. "Huawei cloud subscription cancel"-re rákeres Google-on egyből kiadja.
2020. ápr. 16. 01:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!