Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Mi Cloud Trash-ből...

Xiaomi Mi Cloud Trash-ből kitörölt képeket nem lehet visszaállítani valamilyen módon?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de egy csomó telefon galériából NEM TÖRÖLT képem valamiért a MÁR KITÖRÖLT Cloud Trash-be rakta a telefon, és én azt hittem, hogy azokat tényleg már kitöröltem a galériából, ezért ki akartam törölni a lomtárból, de kiderült törlés után, hogy a galériából is törlődtek, pedig direkt megnéztem a törlés előtt, hkgy biztoa olyan képeket töröljek ki a lomtárból, amik a galériában megvannak. De létezik, hogy a galéria megjelenítette a Cloud Trash lomtár képeit is? Vagy mi történhetett? Nem értem és most szörnyen szomorú és mérges vagyok nem tudom mit csináljak. Nem lehet visszaállítani a képeket, ha már a Mi Cloud Trash lomtárából kitörlődött? :'(

2020. jan. 20. 19:29
 1/1 anonim ***** válasza:
Elméletileg ha windows-od van akkor a c:\user\documents\hisuite\backup könyvtárba is csinált mentéseket neked. Ha onnan is törölte akkor megnézheted a korábbi mentéseket, ha minden kötél szakad akkor az ingyenes Recuva nevű programot még ráengedheted a vinyodra, és valószínűleg a képek felét vagy többet vissza fog tudni állítani. Sok sikert.
2020. jan. 23. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!