5" és 6" kijelzőméret között ajánlanátok telefont max olyan 150 ezerért?
Mostanában elég kevés ilyen van, ahogy olvasgattam, viszont valahogy én nem vagyok híve az ún. phableteknek, melyek többsége már lassan eléri a 7"-t...😢😦🙁 Jelenleg egy 5,2"-es van (Samsung J5).
Igazából, ha lehetséges szeretnék a Samsungok között maradni, mivel ennek a legszimpatikusabb a belseje (ezt úgy értem, hogy maga az ikonok az elrendezések nem tudom hogyan írhatnám le...belső design🤣)
Ha jól tudom tulajdonképp a Huawei ilyen szempontból hasonló, meg egyszer volt is már ilyenem. Csak nem tudom, hogy ugye az Huawei android "botrány" miatt most mi is van a Huaweiel.
Az sem lenne baj,ha volna egy kis kávája a telefonnak, valahogy számomra még ezek a full képernyősök nem a legszimpibbek. Ja meg a hajlított kijelző...na hát annak se tudom mi értelme...dehát ha valakinek az kell. :D
Valaki esetleg tudna segíteni? 🤗😊🙏
A sima Galaxy S7-hez mit szólnál?
Egyébkánt ajánlom az árukeresőt, keresgélj mobiltelefonok témában, állítsd be a szűrőket és már is nagyon sok telefont kihoz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!