Mivel lehet a telefont fertőtleníteni, megtisztítani a vírusoktól?
Természetesen anélkül, hogy tönkremenne, beázna.
A szilikon tokját simán leveszem, és elmosom szappanos vízzel. De mit csináljak a kijelzővel (amin fólia van), és az ujjlenyomat olvasóval (ami a készülék hátulján található)?
"Az iPhone tisztítása
A cikk bemutatja, hogyan lehet megtisztítani az iPhone-t."
De lehet, hogy Androidhoz is jó.
"antibakteriális"
persze meg dörzsölje be fokhagymával és egyen hozzá gyömbért :DDDD
én antivirális fertőtlenítős kendővel szoktam áttörölni.
Az antibakteriális kendőket meghagyom akkora ha baktériummal szennyerőzik a telefon.
Köszönöm a válaszokat!
Ezek az antivirális fertőtlenítők vagy az alkohol nem károsítják a telefont? Vagy a fóliát nem oldják le róla?
Hallottam valamit, hogy a fertőtlenítőszerek úgy is beszivároghatnak a készülékbe, ha nem közvetlenül fújom rá, csak egy olyan törlőkendővel törlöm át, és károsítják az elektronikáját.
Eddig szappanos, enyhén nedves törlőkendővel próbálkoztam, de attól is vizes lett. Meg utána hogy távolítom el róla a szappant?
Ha óvatos vagy nem szivárog bele a telefonokba. Azt írtad ujjlenyomat leolvasós tehát nem egy régi telefonról, az új telefonoknak pedig bőven bírnak annyi vizet vagy alkoholt.
Fóliát nem fogja leolvasztani bár nem tudom mire készülsz, hogy attól félsz, hogy leolvad a fóliád.
Sima alkoholtól vagy fertőtlenítő szertől (ami többségbe szintúgy alkohol tartalmúak) nem fog leolvadni
Az alkohol nem, hiszen pontosan alkohollal szokták tisztítani ezeket, az elektronikát is.
Kell hozzá víz is de amit rakensz rafujsz annak a 25 százaléka víz az semmi annyi pára van ha télen bemész a lakásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!