Hogy tudom fertőtleníteni a telefonom?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a telefonon akár több napig is megmaradnak a kórokozók. Most, hogy itt az influenzaszezon és megjelent a világban egy új koronavírus is, szeretném alkalmanként fertőtleníteni a telefonom, hogy ne hozzak haza a tömegközlekedésről vírusokat. Viszont fogalmam sincs, mivel fertőtleníthetném le úgy, hogy ne essen baja az eszköznek.2020. jan. 24. 22:26
1/9 anonim válasza:
Antibakteriális törlőkendővel. Komolyan.
2/9 anonim válasza:
Ugye csak trollkodsz? Ha nem, akkor sürgősen pszichiáter!
3/9 anonim válasza:
Sterilium nevu fertotlenitoszer van a gyogyszertarakban. Ezt a kezre szarazon kell ratenni es atdorzsolod vele es megszarad magatol. (Tehat NEM SZAPPAN!)
Ilyennel a korhazak intenziv osztalyan fetotlenitettuk a telefonunkat. Es semmi baja nemmlett.
Persze nem beleaztattuk:-).
Telefonon van tok. Igy azt kivulrol nyugodtan at lehetett ezzel dorzsolni. De mi a kepernyot is atdorzsoltuk es annak se lett bja. Enyemen nincs folia, paromen volt uvegfolia.
Szoval kezedbe egy kis adag. Kezedet atdorzsolod vele es utana ezzel ankezuel amin meg nem szaradt meg teljesen a telefonod is atsimogatod es kesz.
Igy bevihettuk a keszuleket is az intenzivre.
4/9 anonim válasza:
Az új virusra nem hatnak a fertőtlenítő szerek,sajnis véged!
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat! Akinek még van valami jó tippe, az nyugodtan ossza meg! Aki meg nem képes komolyam venni a kérdést, az inkább legyen szíves hanyagolni a válaszadást. Jobb megelőzni a betegségeket, mintsem elkapni őket meg tovább terjeszteni.
2020. jan. 25. 00:23
6/9 anonim válasza:
Sajnos az uj virus tudja,hogy te félsz tőle,igy meg fig találni
7/9 anonim válasza:
" fogalmam sincs, mivel fertőtleníthetném le úgy, hogy ne essen baja az eszköznek." Szerintem inkább az eszköznek eseen baja,dobd a dunaba
8/9 anonim válasza:
Telepíts fel egy vírusirtót aztán annyi.
9/9 anonim válasza:
Nekünk vann itthon bekeverve domestos vízben oldva egy régi albakpucoló szer spricnis üvegébe. Én azzal szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!