A "csúcstelefonokban" miért nincs FM-rádió?
Nekem sose hiányzott, ha rádiót akarok hallgatni akkor interneten hallgatom.
A kérdés amúgy hülyeség, mert aki 400 ezerért vesz telefont, annak tuti van mobilnetje. (Legalábbis elég gáz, ha nincs.)
Kb ugyanannyira van szükség rájuk, mint rádióra.
Nem szükséges, de nem hátrány ha van.
"Mert 4 db kamerára meg 5G-re aztán marhanagy szükség van...
"
Teljesen igazad van.
De a gyártók olyan funkciókkal rakják tele a mobiljaikat amikkel el tudják adni.
Nem olyanokkal amik hasznosak.
Ilyen a marketing...
"Mert 4 db kamerára meg 5G-re aztán marhanagy szükség van..."
Hát sokkal inkább, mint rádióra! (65N)
"Mert 4 db kamerára"
Igen, 4 kamerára szükség van, amennyiben jól használják ki a gyártók ezeket a kamerákat.
- A széleslátósög mindenképp kell, ugyanis a monumentális hatást ezzel lehet érzékeltetni épületeknél, de sok egyéb kreatívkodásra jó. Egyéni nézőpontot jól lehet vele átadni.
- A periszkóp zoom ami manapság megy, szintúgy jó dolog. Tesóm sportoló és új világ nyílna ki a lelátóról tudnél róla remek képeket lőni. De számtalan egyéb dolognál hasznos az optikai zoom.
- ToF kamera nem árt, ha van. Fizikai segédlet csak javít a háttérelmosáson és távolságméréshez, AR cuccokhoz is kell.
- A fő szenzor. Általában valami kiváló F értékkel rendelkező, netán változtatható apertúra, remek dinamikatartomány. Ezzel lövöd a képek többségét.
Itt van 4 ami hasznos.
400.000 forintos telefon esetében pedig komikus, ha valakinek nem futja mobilnetre. 7 ezret fizetek a T-nél, ami elég fukar mobilnettel, mégis van 10GB adatmennyiségem. Ez azt jelenti, hogy egy hónapot simán végigstreamelsz FM rádió féle pocsék minőségben bármelyik online rádióbós appból/weboldalról. Nem is beszélve, arról hogy így van lehetőséged multiroomban zenét hallgatni (chromecast pl).
"Igen, 4 kamerára szükség van"
Nekem a világon semmi szükségem 4 kamerára.
Hmm...
Biztos azért mert atomgyökér vagyok. :)
"Igen, 4 kamerára szükség van"
Ja, és légzsák is lehetne a 4 sarkán, arra az esetre ha leesne ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!