Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mire szolgál az iPhone 2g...

Mire szolgál az iPhone 2g alsó hátlapja alatti vörös szalagkábel?

Figyelt kérdés
Az iPhone 2G kissebbik (az alsó) hátlapja alatt van egy szalagkábel ami nállam sajnos elszakadt (már így vettem szal átvágtak). Mennyibe kerülne egy új, illetve mit befolyásol, mivel látszólag minden működik a telefonon (mikrogon, gomb, érintőfelület, hangszóró, antenna, stb.). Még a számítógép is felismeri, és tölti is az aksit. Lécci segítsetek!
2010. júl. 26. 16:55
 1/2 anonim ***** válasza:
az alsó dock panel-hez tartozik
2010. júl. 26. 17:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, én neten találtam egy oldalt ahol antenna kábelnek írják, itt egy link: [link] Erre a kábelre hasonlít a legjobban, de mégis lehet vele telefonálni, szal valószínűleg neked van igazad hogy a dokkhoz tartozik. Kipróbáltam számítógépen, és felismeri aziTunes is, de csak azt mongya hogy nem tudja felismerni hogy mi van a telefonon, és kéri hogy állítsam vissza a szoftvert a gyári állapotba. Úgyhogy akkor neked lesz igazad. Ez azért furcsa, hogy tölteni tölt, a gép is felismeri, csak épp nem tudok rárakni semmit. Namindegy majd elugrok valamelyik közeli gsm szervizbe és megkérdem mennyiért cserélnék ki.
2010. júl. 27. 04:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!