Szerintetek film (plastic) kijelző fólia Vagy Üveg kijelző fólia?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 1. 17:52
2/9 anonim válasza:
Üvegfólia, 0,3mm vastagságú és 9H keménységű. Én mindig ilyet veszek.
3/9 A kérdező kommentje:
Az a komolyabb kategória?
2020. ápr. 1. 18:28
4/9 meszike91 válasza:
Az összesre azt írják, hogy 9h. Gyakorlatilag meg egy leejtéstől eltörnek.
5/9 anonim válasza:
Utolsó, a karcállóság és a szilárdság nem ugyanaz, ha a leejtés elleni kell akkor vegyél rá acéllemezt.
Kérdező, vegyél 9h-s üvegfóliát, párszáz Ft, és szándékosan sem könnyű összekarcolni.
6/9 A kérdező kommentje:
És melyik a leg strapább?
2020. ápr. 1. 19:53
7/9 anonim válasza:
A 9h a keménységet jelzi, párszáz Ft-ért kapható, a sok ezer Ft-s üveg felesleges pénzkidobás, ott csak a nyerészkedés nagyobb.
8/9 anonim válasza:
Úgy van. Valamelyik nap láttam ilyen 600 forintért üvegfóliát, igaz legtöbbször ebből veszek egyszerre többet, hogy a szállítás mégse legyen már drágább mint az áru.
Szerintem netről érdemesebb rendelni, inkább emagról, nem kell heteket várni és nem ezer forintokkal drágább.
9/9 A kérdező kommentje:
Ja kösz a válaszokat
Igazából véletlenül plasticot rendeltem csak nem tudom milyen erős.
2020. ápr. 1. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!