Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Légyszíves aki tudja, írja...

Légyszíves aki tudja, írja le, hogy milyen tapasztalatai vannak hajlított kijelzős telefonnál? (nekem p30 pro-m van) az alábbi kijelző védő fóliákkal kapcsolatban:

Figyelt kérdés
a sima fólia le jön e róla és, hogy az olyan fólia, amit úgy tesznek rá, hogy ilyen folyadékot raknak rá és az uv fény hatására megszilárdul az le jön e róla

2019. máj. 13. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
16%

Most a hajlított kijelzős telefonokra vagy kíváncsi, vagy mi másra?

Mert elkezdtél az egyikről kérdezni, aztán szépen átmentél egy másik irányba. Totál nem ugyanaz a kettő.

2019. máj. 14. 00:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Én végig a hajlított kijelzős telefonokról beszéltem, theát ebből az következik, hogy azokra vagyok kíváncsi.
2019. máj. 14. 06:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Ritka az az ember, akinek van ilyen.

Egyszerűen azért, mert ez még koncepció szintjén létezik, egyfajta 0.5-ös verziók.

Nagyon nehezen és méregdrágán lehet hozzájutni, eddig 3 - 4 gyártó foglalkozik vele, mindegyik másképp közelítik meg az egészet.

2019. máj. 14. 11:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Te az ívelt kijelzőre gondolsz?! Hát mér' nem azt mondod?!!?!

Olyan ra mint amilyen a csúcskategóriás Samsungoknak van, a Huawei P30/Mate20 PRO-nak? Meg mint az iPhone X/Xs/XS max-nak?

2019. máj. 14. 22:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, a p30 próra gondolok, mivel a kérdésben leírtam, hogy nekem is p30 pro - m van.
2019. máj. 15. 06:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyári üveg... Ennyi!
2019. máj. 15. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!