Kártya írásvédettségének megszüntetése, azt hogyan kell?
Andoidos Samsung telefonom van és ahogy tettem fel a képeket a laptopra, azt megcsinálja, fel tudom másolni, viszont nem hagyja, hogy letöröljem a képeket a telefonról, mert azt mondja, írásvédett a kártya és szüntessem meg az írásvédettséget. De azt hogy kell?
Eddig még nem volt írásvédett egyébként és én nem állítottam be, hogy olyan legyen.
"Eddig még nem volt írásvédett egyébként és én nem állítottam be, hogy olyan legyen."
Azt nem is te állítod be ezeknél, hanem a kártya állítja be magát, előzékenyen.
Amikor már érzi, hogy be fog szarni, még ad neked egy utolsó esélyt, hogy lemásolhasd a tartalmát.
Még mielőtt végleg elköszön és magába zárkózik teljesen.
Ha lenne kártyaolvasód, akkor azt tanácsolnám, hogy próbáld meg rajta keresztül formázni a kártyát, hátha segít. De Szervizmérnöknek kell, hogy igazat adjak, mert volt már olyan SD kártya a kezemben, amelyik egyik pillanatról a másikra írásvédett lett. Nekem ugyan volt egy kártyaolvasó a közelben, de sajnos már az sem segített rajta.
Sajnos a kártyád valószínüleg már az utolsó óráit, perceit éli.
Azt tanácsolom, hogy szerezz be egy minőségi SD kártyát, és az nem fog ilyet csinálni.
"Nincs egyébként kártyaolvasóm"
Akkor holnap vegyél, filléres dolog. Az élet nagyságrenddel kényelmesebb vele.
"viszont nem hagyja, hogy letöröljem a képeket a telefonról, "
A telón indítsd a törlést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!