Hogyan kell törölni a memória kártyáról mentett tf. Számokat?
Figyelt kérdés
sony ericsson w200i telóm van, egyszerüen sehol nem találok olyan opciót, hogy a memória kártyán lévő számok törlése, csak olyat, hogy bemásolja a kapcsolatok listába, ami a memórián van.2010. júl. 26. 12:16
1/4 anonim válasza:
memkártyán nem valószínű, hogy tárol telefonszámokat inkább a belső memóriában. De simán a C-vel törölheted....
2/4 A kérdező kommentje:
olyan opció van, hogy a memória kártyán tárolt számok bemásolása a tel.könyvbe. Na most hiába másolom be oda és törlöm ki, a memória kártyán ott marad, mert mindig be tudom másolni a tel.könyvbe:/ pedig szeretném törölni, azért köszi a választ
2010. júl. 26. 12:31
3/4 anonim válasza:
Az sztem a sim kártya és nem a memóriakártya...
4/4 A kérdező kommentje:
memory az memória és nem sim....én is ismerem mi a különbség a kettő közt
2010. júl. 28. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!