Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire lassul be az androido...

Mennyire lassul be az androidos telefon?

Figyelt kérdés

Szóval van egy alsókategóriás okostelefon 2016-ból és azt kell, hogy mondjam, 3 év eltelt és egyáltalán nem érezni, hogy lassulna, ugyanazon feladatokat ugyanannyi idő alatt végez el. Nyilván valami kicsi eltérés (10% mondjuk) jelen van, de nem feltűnő. Így nem értem, hogy a felsőkategóriás Androidokra 2 év urán miért mondják, hogy belassulnak. 80 helyett 74 fps-sel megy a legújabb játék.

Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

2020. márc. 14. 22:37
 1/5 anonim ***** válasza:
68%
Galaxy s9 -em van,semmi ilyet nem tapasztaltam. Mondjuk ha 80 helyett "csak" 74 fps lenne se nagyon érdekelne :) magasan az élvezhető szint felett van. Újabb Android verzióktól inkább gyorsulni szoktak (rohadt sok optimalizáció kerül bele). Olyan nagy grafikai boost sem kerül az új verziókba,hogy növelné az erőforrás igényt. Ha létező probléma akkor sem érezhető felsőkategóriás telefonoknál 2-3 év után.
2020. márc. 14. 22:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Mondjuk ebben van valami igazság, a Google Pixel a Google Pixel frissített androiddal jobb eredményt ér el a Speed Test G-n.
2020. márc. 15. 08:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lassul be
2020. márc. 15. 11:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért az túlzás, hogy nem lassul be, idővel minden hardver elavul/elromlik meg a túlhevülésnek sincsenek jó hatásai a teljesítményre nézve.
2020. márc. 16. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha te mondod. Én nem ismerem azt a digitális áramkört aminek az a hibajelensege hogy lassul.

Belegondolok a 10 éves tévén már a 1.5 órás film 2 óráig tart, a cd lemezjatszon már csak a lassabb számok szólnak, hát nekem kicsit furcsa de hiszek neked.

A telefont a frissített egyre bonyolultabb szoftverek miatt érzed lassúnak de maga a hardver szerintem nem lassul.

2020. márc. 17. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!