Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung telefonon hogyan...

Samsung telefonon hogyan tudom azt megcsinálni, hogy villogjon egy pici led ha kaptam értesítést?

Figyelt kérdés

Megint a Huaweiről áttelepúlt kérdező vagyok.

ott ügye villog ha kaptam értesítést, samsungon nem, csak a vaku ha beállítom.

5 éves Huawei.

Mostani telefonom meg egy Samsung a10.

Esetleg huawei billentyűzetet át lehet valahogy tölteni? Itt mondatkezdésnél nem tesz egyből nagy betűt , meg olyan furcsa, azt is vagy 3 hónapig "szoktam".

2020. márc. 13. 23:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
IPS kijelzőre tudtommal nem lehet AOD-t varázsolni, márpedig az A10-ben az van! Úgyhogy ennyi! Ez a Samsung belépőszintje, sajnos ennyit tud, épp ezért nem is ajánlott ilyen telefont venni és nem csak ezért! Nyilván ez arra megy ki - amit már más is írt -, hogy vedd meg a drágább telefonokat, és mindezt Samsung-tulajként írom!
2020. márc. 14. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A 11-es válasz igazából azoknak szólt, akik az AOD-t ajánlgatták!
2020. márc. 14. 14:44
 13/13 A kérdező kommentje:

Kizárt dolog mert nem tudom. - erre csak eme híres mondattal tudok reagálni.

Tesóm kapta a telefont suliba mert nem akarja vinni a almás telefontját mivel félti. Aztán nem használta, nekem meg a régi telóm lefagyott, nem tudtam használni, olyan vagyok, hogy nem szívesen fizetek telefonért, úgy is leejtem , mielőtt rendeltem volna egy P Smartot ( Huawei ) gondoltam kipróbálom ezt a Samsungot, nem valami jó szerintem, nem fogja bírni sokáig, pedig ritkán nyúlok hozzá..

2020. márc. 14. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!