A telefonok érzékelik, ha nem az eredeti töltőt használod?
Milyen telefon az aminek 5A-es a töltője? Szerintem nem emlékszel jól ha amúgy sincs meg.
azért találták ki a különböző quickcharge eljárásokat hogy ne kelljen 5Ampert átküldeni azon a vékony usb vezetékeken. Egyébként nem is lehet!
Az előző hozzászólóval ellentétben, a C-csatis telefonok érzékelik hogy milyen töltőt dugsz rá, ugyanis a soros buszon megtámadják a töltő processzorát és ha összejön, magasabb feszültséget kérnek tőle a gyorstöltés érdekében. Nagyobb feszültség, kisebb terhelőáram.
Butább mikro USB csatival ellátott telóknál ez nem érdekes, csak két eret használnak a töltőkábelben (+-). Amennyiben a töltő maximum 1A áramot képes leadni, de a telefon képes lenne ettől többel is tölteni, csak annyi történik hogy megnyúlik a töltési idő.
11k mah-s akksi. Ennek van 5 amperos töltője :D
és 0,5ös vezeték 7 Ampert bír ki ugy tudom.
Nem tölt :(( 0%on van napok óta. Ezen kívül 2 amperos töltőim vannak,de egyikkel se tölt. Csak vörösen világit,de nem tölt. Több kábellel próbáltam. Csak pár éves,de jó állapotban van. Utoljára akkor volt ilyen,mikor réginek az akksiját kinyirtam. Siman feltöltöttem teljesen,és ugyanolyan gyorsan le is merült. De ennél ez kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!