Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefon vásárlás előtt állok....

Telefon vásárlás előtt állok. Melyiket érdemes megvenni hosszútávra?

Figyelt kérdés

Eddig ezekre gondoltam:

Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10 (nem plus)

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Samsung Galaxy Note 10

Samsung Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy S10

Samsung galaxy A71

Iphone 11

Iphone XR

Huawei p30 PRO

Nem vagyok ebben a témában jártas, melyik lenne a legjobb választás?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2020. márc. 11. 20:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20%

Én ezek közül venném valamelyiket:

Iphone xr

Huawei p30 pro

Samsung Galaxy A71

De ha mindenképp mondani kellene egyet, akkor Iphone xr.

2020. márc. 12. 17:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is nem olyan régen váltottam telefont, s majdhogynem ugyanezen telefonok között gondolkoztam. Szerintem a Lite termékek ki is vannak zárva, hiszen a “nagy tesók” sokkal jobbak náluk. Amikor döntöttem, akkor a 11 szóba sem jöhetett, de azt mondták, hogy XR és s10 között az S10 jóval jobb. Ha mindenképpen Iphoneot akarok, akkor inkább az iphone 11-et ajánlja. Végül arra esett a választásom, mivel ki akartam próbálni a rendszert, meg nagyjából szükségem is van rá, de egyáltalán nem bántam meg.

Én szerintem az iphone 11-et választanám, vagy az s10+-t, de ez már ízlés kérdése. Az iphone kötöttebb, a samsung szabadabb, a huawei rendszere pedig számomra komfortosabb. Megjegyzem, elég sokáig használtam androidot, leginkább huaweit és samsungot, most pedig iphoneom van. Mindhárom jó telefon, ezt állíthatom, az igényeidnek is simán megfelelnek, itt már csak az ízlésed dönt

2020. márc. 12. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!