Érdemes megvenni?
Sziasztok!
Iphone 8 Plus-t érdemes még manapsàg venni?
Néztem a 7 Plus-t is, de azt hallottam akkor már a 8 inkább.
Legùjabb modellt sajnos nem engedhetem meg magamnak, de a mostani telóm is Iphone. Megszerettem nagyon, csak már régi és megérdemli a cserét. Szar az aksi is stb..
Ha esetleg nem Iphone mellett döntenék, akkor a Huawei P30 Lite-ot néztem még.
Annyira nem vagyok otthon az ilyen műszaki dolgokban sajnos, hiába olvasgattam a jellemzőiket, nekem tök "kínai". Alapvető dolgok megvannak, de semmi több.
Érdemes. Ez már érintéses (indukciós) gyorstöltövel is tölthető, mivel ennek a hátulja már üveg, ellentétben a 7-essel.
Összehasonlító oldalakon (pl. [link] ) elég jól látható, hogy valódi technikai ugrás a 7-ről, tehát nem csak a cimkét cserélték 8-ra :)
Nagyon gyors, egyszerre több program is simán fut rajta.
A 7-hez képest az A11 bionic chipset 70% gyorsabb multitaskingot, 30% gyorsabb grafikus kártyát és 25%-kal nagyobb CPU csúcsteljesítményt ad.
Az alacsony töltöttség esetén is 70%-kal gyorsabb, mint a 7-es.
iPhone 4S-ről váltottam erre, az ára miatt próbáltam mást venni, de az Apple nagyon kulturált (átgondolt, logikus, biztonságos és szép grafikájú) szoftvere miatt végül maradtam.
egy jó telefonnak mondható
nekem egy sima 7esem van és semmi bajom vele
nem plus és hamarabb lemerül de teljesítménybe a mostani középkategória szintjét lazán hozza valamelyiket még veri is
szóval nyugodtan vedd meg, bár árazásba már kapsz egy xr-t is
de gondolom nem újonnan vennél ha xr nincs képbe vagy nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!