Tönkre ment az IPhone-om! Az adataimat hogyan távolítsam el a készülékről, ha nem tudom bekapcsolni?
Sziasztok! Tönkre ment a telefonom (IPhone készülék) javíthatatlan állapotba került, nem tudom bekapcsolni sem. Elvittem megjavíttatni, de nem fűztek hozzá sok reményt. VISZONT!
Minden adatom rajta van a készüléken. Képek, dokumentumok, jelszavak, és minden más fontos dolog. Még mielőtt beadnám valahova alkatrésznek, szeretném ezeket a fontos dolgokat eltávolítani az eszközről, de ugye nem tudom bekapcsolni. Van egy másik Iphone készülékem, annak segítségével be tudok lépni az ICloudomba, számítógépen. Ilyenkor mi a teendő? Elég, ha lecsatlakoztatom a rossz készüléket az ICloudomról, és minden személyes adatom biztonságban lesz? Ezzel a lépéssel a telefonra letöltött alkalmazások is eltűnnek, a felhasználókkal és a jelszavakkal együtt?
(Nem igazán értek hozzá)
Kétségbeesetten várom a segítséget!
KÖSZÖNÖM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!