Előre telepített gyári alkalmazás hogyan hozható ki az "asztal" felületre? Hogyan tudom egyáltalán használni, bekapcsolni?
Xiaomi mi 9 lite mobil telefon
A telefonban van több gyárilag telepített alkalmazás, melyet szeretnék is használni. De többnek nincs ikonja kint a fő felületen, csak az alkalmazáskezelőben lehet ezeket megtalálni.
Az alkalmazást elindítani nem tudom sehogyan sem. Kitenni asztalra nem engedi a telefon.
Kérem aki tud segítsen ebben.
"Az alkalmazást elindítani nem tudom sehogyan sem."
Milyen rendszer alkalmazások ezek?
Eddig annyit sikerült kideríteni, hogy minden telepített alkalmazás kint van automatikusan a kezdőképernyőn mint más gyártóknál is.
Ami kezdőképernyőn nincs kint de az alkalmazáskezelőben mégis látszik (mint gyárilag telepített..)arra egy ilyen választ sikerült találnom: "Európában jogi problémák miatt tiltva van néhány funkció. Ha átrakod a telefonod régióját nem Európai országra, visszakapod ezeket az alkalmazásokat"
Ha ez igaz elég sokminden tiltva lehet. Mondjuk nem mintha nem tudnék elég alkalmazást beszerezni, de érdekes a történet.
Viszont ami nincs használatban az feleslegesen van a tárhelyben, mehet is a kukába.
MIUI-t használok több, mint 6 éve. Sose volt semmi ilyen problémám. Minden Appot tudok használni.
Egyáltalán miről van szó konkrétan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!