Nulla forintot kell fizetni mikor elhozom?
Figyelt kérdés
Kinéztem egy telefont előfizetéssel és egy általam összeállított csomaggal. Azt írja az oldal,hogy átvételkor fizetendő 0 forint, utána pedig a telefon részletének és a csomagnak megfelelő havidíj. Ilyenkor elhozhatom ennyiért és csak a következő hónapban kell fizetnem a havidíjat? Sose volt előfizetésem, az oldalon nem találtam semmit és a környezetemben lévők se tudják, nekik se volt még,ezért kérdezlek Titeket,mert nem vagyok ilyenekben jártas.2020. márc. 9. 11:51
1/6 anonim válasza:
Nem. Ez csak az alapesetre érvényes, ha 100% megbízható ügyfél vagy, azaz minimum 2 éve az ügyfelük vagy, ezalatt mindig időben befizetted a számlát, nincs tartozásod a KHR-be rögzítve, stb. Ha nem ez a helyzet, meg fognak állapítani egy előleget. Nekem ez a havidíj és a törlesztő összegének háromszorosa volt úgy, hogy volt egy 1800 Ft-os elmaradásom 6 éven keresztül, már el is évült, de emiatt nem tartottak megbízható ügyfélnek. Ezt az összeget a megrendelés véglegesítése előtt közlik (tehát ha nem tetszik, még megszakítható a rendelés) és a készülék átvételekor kell kifizetni. Ez a telefonszámlán jóváíródik, tehát a havidíjból és a percdíjakból, extra mobilnetből és egyéb kiegészítő szolgáltatásokból lejön, addig nem kell telefonszámlát fizetni, amíg az előleg fedezi. A készülék törlesztőjét természetesen az első hónap után fizetni kell, arra nem szól az előleg.
2/6 Ypszilon1980 válasza:
KHR-t nem néznek, de az, hogy ott 0Ft. van, az nem jelenti azt, hogy kis idő múlva nem kérhetnek előleget, de arról értesítenek.
3/6 anonim válasza:
Van, hogy nem előleget, hanem kauciót kérnek az ügyfélminősítésed alapján. Ha pl. nem hordozod a számodat, vagy ha hordozod, de feltöltőkártyás számot hordozol, akkor tuti nem kapod meg sima nulláért.
4/6 anonim válasza:
A nulla forint az marketing szöveg. Azért, hogy egyáltalán bemenj. Aztán a többi az értékesítőre van bízva. Ha nem nulla lenne, akkor már be sem mennél.
De tudom, hogy a reklám nincsen hatással senkire, mert mindenki nagyon tudatos...
5/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem az üzletbe szeretném lebonyolítani, hanem online, azért kérdeztem. Gondolom ettől függetlenül az üzletbe is át lehet venni, de ezért kérdeztem, hogy ez mit takar, mert akkor inkább bent érdeklődöm meg,mintsem rendelgetek össze-vissza tudatlanul.
2020. márc. 11. 17:57
6/6 anonim válasza:
Ha online rendelsz, ott mindent leírnak.
És ha megértetted, akkor kattintasz.
Ha valami nekik nem tetszik, majd hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!