Vettem egy használt mobilt, amin az a kellemetlen, hogy az előző tulaj minden felhasználói nevèt megjegyezte. Különösen kellemetlen ez a gmailnèl, ahol először ki kell lépnem az ő felhasználói nevéből ès a sajátommal belépni. Hogy lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
felhasználói név2020. márc. 7. 12:45
2/5 anonim válasza:
Factory reset előtt törölni kell az előző Google account -ot a fiókok közül. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy a korábban használt Google account adatai nélkül (mail cím + jelszó) nem fogod tudni használni a készüléket az FRP miatt.
Azt így hirtelen nem tudom, hogy egy fiók eltávolítása esetén kéri -e a készülék a jelszót...
4/5 anonim válasza:
Először a fiókok alatt kijelentkezni az ÖSSZES fiókból (fiók eltávolítása)
Majd EZUTÁN egy gyári visszaállítás (factory reset)
De mivel az előző tulajdonos ezeket a csinálta meg, én gyanakodnék, hogy nem-e lopott vagy talált készülék.
Adásvétel alapvető szabályai a vevő részére
-Ellenőrizd, hogy ki van e jelentkezve.
-Ellenőrizd a papírokat.
-Tartozékok megléte. (Ha nincs, a papír még fontosabb!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!