Hol lehet kapni iphone 8 töltőkábelt? Nem arany áron
Biztos van olyan utángyártott, amivel tölt és nem nyavalyog a kiegészítő eredetisége miatt.
Tessék: [link]
Rendelős nemjó,a mostani is alig tölti és holnap mennék megvenni amiatt tettem fel a kérdést.
Volt egy eredeti meg most egy a Pepcobol van és ez sem jó de mondjuk ez tényleg gagyi már látszatra is
Pepcobol volt nekem is egy ilyen megtörhetetlen kábel, annyi különbséggel hogy az microUSB.
Mai napig jó, csak lassabban tölt (de legalább nem kell másikat venni fél évente).
Mondom, nézelődj szerintem inkább rendesebb GSM-ekben, vagy boltban, és mindenféleképpen kérdezz rá, hogy ha nem működik rendesen akkor visszaviheted-e. Esetleg próbáld ki a boltban, akkor rögtön látod hogy jó-e.
De az eredeti volt a telefonhoz adott kábel volt azt visszavittem,reklamàltam, de kiszúrták a szemem azzal hogy jah sok panasz van rá ...
Kb igazam van de kenjem a hajamra.
Ma veszek valahol mert már muszáj lesz 😀
Akkor szerencséd van nekem a gyári 2honapot bírt ..
A boltban meg elhajtottak a francba kb hogy Ja szoktak vele gondok lenni.
Vettem megint egy olcsót (1200ft volt egy kínai üzletben ) legalább nem kapok idegbajt amikor megint tönkremegy.
Jah a GSM üzletben is ugyanez van ,az összes tokot is mindent ebayről rendeli aztán tovább adja .
Miért azonkívül hogy lehet használni hogy bedugom a konnektorba a másik végét pedig a telefonba ? 😀😀most komolyan hogy másképp lehetne használni?
Nem engem kell beállítani hülyének!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!