Xiaomi Mi 9 se vs. Samsung A50 szerintetek?
Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 06:58
2/3 anonim válasza:
Mi 9 SE, de csak azért mert kisebb a kijelzője.
3/3 anonim válasza:
A50-et én sem javaslom! Bő fél éve van, és ugyan a szoftverfrissítésekkel sokat javult, de még mindig számomra elég nyűgös. Bosszantó, hogy sok esetben nem működik az újlenyomatolvasó, sem az arcfelimerés, és akkor pötyöghetem be a kódot. Betanítás napján persze gyors, de másnap, vagy fürdés után órákkal már nem működik rendesen. Kamerájának zoomja meg lassú és nem stabil. Mútkor videóztam egy szalagavatón, és folyamatosan játszott az élességgel, manuális fókusz meg nincs benne. Futó programok közti váltásnál meg sokkszor másodpercek telnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!