Mi a véleményetek a Xiaomi telefonokról? (többi lent)
Olyan helyen lakok ahol elég gyenge a térerő. Jelenleg egy Galaxy A8 (2018) telefonom van, egy-két csíkkal veszi a 2G-t (itthon van wifi, telefonhívásra meg elég a 2G), a hívások nem akadoznak. Viszont öcsémnek egy Nokia 3.1 telefonja van (ugyanaz a szolgáltató mint nekem [Vodafone]), és neki sokszor elmegy a térerő (2G-n is), valószínűleg gyengébb az adó-vevő antennája.
Szeretnék venni egy Xiaomi Redmi Note 8T típusú telefont, viszont nem tudom mennyire erős az antennája. Mi a véleményetek a Xiaomi telefonokról, jól használható olyan helyeken is ahol gyenge a térerő? Vagy inkább vegyek "márkásabb" telefont mint pl. Samsung vagy Huawei?
Mi ilyet használunk. Városban lakunk, de sok a vas az épületben, alig van alapesetben térerő.
Biztos nem veszek többet.
Vettem egy MI9T telót beállítom hogyha fellegyíntek akkor ugye főképernyőre menjen.
Fellegyíntek erre úgy laggol hogy az valami vicc,eladtam a rákba,nem kell egy ilyen szar.
Vettem egy OnePlus 7 et,imádom.
A Xiaomi telókkal nem lenne baj ha nem ez a szar Miui lenne.
Egyébként jóo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!