11/16 anonim válasza:
Már elnézést, de miért akarod bevinni a telefonodat a szaunába? „Félreértésre“ adhat okot, ezért sok helyen nem is nézik jó szemmel.
12/16 A kérdező kommentje:
Kedves 11-es.mi közöd hozzá hogy miért akarom bevinni? Mert szerintem semmi😉🙂
2020. márc. 4. 16:59
13/16 anonim válasza:
Lehet hogy nincs köze, de attól még elvből etikátlan ilyen készülékeket közösségi szaunába vinni.
14/16 anonim válasza:
Lehet hogy a kérdező az a megszállott "tipikus üzletember" fajta, akik nem ismerik a 100%-os kikapcsolódás fogalmát, még ilyen helyeken is muszály, hogy a munkájukkal kapcsolatban bármikor elérhetőek legyenek!
15/16 A kérdező kommentje:
Az már az én dolgom hogy le tudom e tenni a telefonom vagy nem, vagy munkamániás vagyok vagy nem. Nem kell mindenből ekkora dolgot csinálni. Szimpla kérdés volt mert kíváncsi voltam. De úgy néz ki hogy itt annyi okos ember van hogy már mindent tudnak és nem kíváncsiak semmire. Gratulálok nektek...
2020. márc. 4. 21:29
16/16 anonim válasza:
Miért is kell az a telefon a szaunában? Az már önmagában sokat mond, hogy kitérsz a válasz elől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!