Ha vízálló, akkor nagy esélyel nem lesz baja.
Egy jól záródó tasak segíthet a dolgon.
De ne tedd magasra, a meleg levegő fölfelé száll, lent hűvös van. A papucsban jó helye lesz.
Nekem vízálló telóm van, 3 éve lubickol velem rendszeresen.
Egy ilyen jól jöhet:
attól függ milyen teló
ami vízálló (IP68) az talán kibírja
de a hő miatt én aggódnék az akksi miatt.
Illetve a legtöbb telefon le is tiltja a használatát egy bizonyos hőmérséklet felett (nekem iPhone van, simán kiírja nyári melegben, hogy míg le nem hűl addig nem használhatom)
Nézd meg a telefonod technikai adatainál mi az irányadó.
például:
Működési környezeti hőmérséklet: 0 – 35 °C
Tárolási hőmérséklet: –20 – 45 °C
Relatív páratartalom: 5 – 95%, nem lecsapódó
Igen!
Még profi búváróráknál is tilos a szauna.
80-90°C ???! Annyit még egy ember se bír ki!!! Jó az inkább 45-55°C-nak max!
Amúgy igen, bár a pára ellen hatásos lenne amit linkelt az #1-es, de akár még egy egyszerű visszazárható nejlontasak is, viszont a magas hőmérséklet se tesz jót neki! Miért nem hagyod elzárva a cuccaid között? Ne légy már ennyire telefonfüggő!
Off: Utolsó. Fogalmad sincs a szaunákról. A finn szaunában ténylegesen 80-90fok van. Ahol én dolgozok 90re szoktuk állítani és olyan 88körül szokott lenni.
On: ne vidd be a szaunába a telefont, egy-két alkalom és azt többet nem kapcsolod be! És ahogy előttem már írták, elveszti a garanciát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!