Mit tehetek mobilnet (T-mobil) feltörése/ lehalgatása ellen?
"Mit tehetek mobilnet (T-mobil) feltörése/ lehalgatása ellen?"
Nem használsz mobilt, netet.
Utcai vezetékes telefont, és net kávézót használsz.
Ha súlyosbodik felkeresel egy agyturkászt.
Nekem is köhögött privátban... Aszongya nem poént kér... én nem poént írtam kedves kérdező, hanem halálkomolyan írtam hogy csavard alufóliába, akkor tutira nem tudnak hozzáférni a készülékedhez.
Viszont ha a mobilnet miatt aggódsz akkor van egy rossz hírem: nem tudod biztonságosabbá tenni a kapcsolatot annál amit a szolgáltató nyújt neked. Ez van, nem vagy hatóság vagy rendőrség, hogy biztonságosabb vonalat használhass. Ha pedig az vagy akkor nem itt írogatnál...
Ha valaki le szeretné hallgatni a készüléked és a hálózat közti adatfolyamot és komolyan akarja, akkor meg fogja tudni tenni. Az már más kérdés, hogy komoly felkészültséget igényel a dolog, Pistike a szomszéd hülyegyerek nem fogja tudni megtenni.
Ha pedig akkoranagyonnagy ember lennél, hogy nagyon komolyan kellene védened a kommunikációs csatornáidat akkor ugyancsak nem egy egyszerű weboldalon keresztül kérdezgetnél a saját ip címedről ilyeneket.
és még csak le sem tudja írni helyesen hogy lehallgatás...
biztos fontos adatokat továbbít mobilneten.
gondolom a messengert kell bevédeni nehogy megtudja az anyukája, hogy ott mutogatja a fütyülőjét. :D
"Mit tehetek mobilnet (T-mobil) feltörése/ lehalgatása ellen?"
Nekem erről egy vicc jut eszembe.
-Apu, b@$znak a kutyák!
-Ne nézz oda kisfiam!
-De apu, nagyon fáj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!