Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S20 ultra csak 5G-t tud,4G...

S20 ultra csak 5G-t tud,4G hálózaton nem is lehet használni?

Figyelt kérdés

2020. febr. 14. 13:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Fogja visszafele támogatni a szabványokat (4g, 3g stb), csak alapból nem lesz sima 4g változat, hanem csak 5g.

Ettől visszafele kompatibilis marad. Csak lehet kicsit félreérthetően fogalmaztak.

2020. febr. 14. 13:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg nincs olyan kereskdelmi 5G hálózat a világon ami önmagában működöképes.

A jelenlegi 5G úgy működik, hogy a telefon egy 4G cellára csatlakozik és ha megfelelő 5G lefedettség van akkor kapcsolódik egy 5G cellához is ( 4G kapcsolata továbbra is megmarad. Tehát telefonban sem létezhet olyan, "csak 5G" képes. ( Nincs is értelme )

2020. febr. 14. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Ha rákerestél volna, mint ahogy én is, akkor láthattad volna, hogy le volt írva, hogy "csak 5g kiadás lesz, nem lesz 4g változat". Ezt érthette szerintem a kérdező is félre. Attól amit írtál, még igaz lehetne, attól függetlenül csinálhatnának olyan mobilt, amit csak 5g hálózatra terveznek, hiába nincs teljes lefedettség még belőle. Igaz, hogy butaság lenne, de 1 félre érthető mondat azért sokat számít.

(Van olyan technológia amit kiadnak és visszafele egyáltalán nem kompatibilis, hiába még csak próba jelleggel fut az a technológia is. Most gondolhatsz akár egy windows 10es programra is, vagy komolyabb dologra is.)

2020. febr. 14. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző: Nem igazán értem az érvelésed. Az 5G hálózatok úgy működnek ahogy leírtam. A jelenlegi 5G képes telefonok muszáj, hogy képesek legyenek 4Gre is. Nem hiszem, hogy lenne olyan telefon ami csak 5G képes lenne. Lehet elbeszélünk egymás mellett. Mit olvastál és hol?
2020. febr. 14. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem a kérdező vásárolni akar majd egy ilyen telefont és arra kíváncsi, hogy tudja e majd használni ahol nincs 5G. A válasz igen, nyugodtan megveheti.
2020. febr. 14. 18:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Egyébként nem, nem akarok venni ilyen telefont. Csak érdekel a téma. Én max 100 ezerig veszek telefont :) Attól többet szerintem nem szabad kiadni egy telefonra.

Csak olvastam a cikket, hogy "nem lesz belőle 4G kiadás" és igen, ezek szerint félre értelmeztem.

2020. febr. 14. 19:10
 7/7 anonim ***** válasza:
De, lehet használni az 5G-t is, csak lassabb lesz, viszont a 3G és 4G-hez képest még ígyis gyorsabb lesz :)
2020. máj. 29. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!