S20 ultra csak 5G-t tud,4G hálózaton nem is lehet használni?
Fogja visszafele támogatni a szabványokat (4g, 3g stb), csak alapból nem lesz sima 4g változat, hanem csak 5g.
Ettől visszafele kompatibilis marad. Csak lehet kicsit félreérthetően fogalmaztak.
Jelenleg nincs olyan kereskdelmi 5G hálózat a világon ami önmagában működöképes.
A jelenlegi 5G úgy működik, hogy a telefon egy 4G cellára csatlakozik és ha megfelelő 5G lefedettség van akkor kapcsolódik egy 5G cellához is ( 4G kapcsolata továbbra is megmarad. Tehát telefonban sem létezhet olyan, "csak 5G" képes. ( Nincs is értelme )
Ha rákerestél volna, mint ahogy én is, akkor láthattad volna, hogy le volt írva, hogy "csak 5g kiadás lesz, nem lesz 4g változat". Ezt érthette szerintem a kérdező is félre. Attól amit írtál, még igaz lehetne, attól függetlenül csinálhatnának olyan mobilt, amit csak 5g hálózatra terveznek, hiába nincs teljes lefedettség még belőle. Igaz, hogy butaság lenne, de 1 félre érthető mondat azért sokat számít.
(Van olyan technológia amit kiadnak és visszafele egyáltalán nem kompatibilis, hiába még csak próba jelleggel fut az a technológia is. Most gondolhatsz akár egy windows 10es programra is, vagy komolyabb dologra is.)
Köszi a válaszokat!
Egyébként nem, nem akarok venni ilyen telefont. Csak érdekel a téma. Én max 100 ezerig veszek telefont :) Attól többet szerintem nem szabad kiadni egy telefonra.
Csak olvastam a cikket, hogy "nem lesz belőle 4G kiadás" és igen, ezek szerint félre értelmeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!