Milyen telefont vegyek?
Három telefon között vacillálok és nehéz a döntés, nem tudom melyik lenne jobb választás. Xiaomi redmi note 8T/Huawei P30 lite/Samsung galaxy A40 ezek a befutók. A xiaomi telefonról rengeteg jót hallottam, viszont nincs benne kijelző led fény amit hiányolnék,de lehet hogy hozzá tudnék szokni. Bár ahogy hallottam a samsungban sincs, az a három közül a legkevésbé esélyes igazából. Legfőképp a huawei és a xiaomi van versenyben.
Ami nekem fontos lenne egy telfonban az a tárhely, hogy tudjak alkalmazásokat leszedni rá(nem feltétlenül játékokat) játszani nem nagyon játszanék rajta. Emellett főként netezésre telefonálásra használnám. Nem bánom ha jó a kamera, de amúgy nem vagyok egy nagy fotós. A led fény meg amiatt lenne hasznos, hogy munka telefon is lenne ezért ha keresnek és nem veszem észre jó lenne ha értesülnék róla és nem kellene nézeget em hogy kerestek-e, ha nem volt nálam épp 5 percig a telefon. Szóval az igények igazából nem olyan nagyok. Tudna nekem valaki segíteni, tapasztalatot mondani, esetleg okosságot? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!