Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 200ezer...

Milyen telefont vegyek 200ezer-ig?

Figyelt kérdés

Sziasztok jelenlegi telefonom galaxy s9, kijelzo merete nalam pont a maximum szint.

Kerlek ajaljatok olyan telefont ami androidos es nem nagyobb az S9nel,lenyeg bovitheto legyen sdvel, es legyen szep es nem hamis kepeket keszito kameraja(szintoritas nelkuli)

Esetleg galaxy s10e?

Min 3evre tervezek mobilt.

Koszonom szepen.

2020. febr. 6. 22:22
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
A kompatiktivitási kritérium miatt nagyon leszűkül a kínálat, talán az S10e-vel járnál a legjobban, ha úgyis Samsunghoz vagy szokva, bár pont most fog (február-március) kijönni az új S széria, 11-én lesz a hivatalos bemutató. Bár annyira nem vagyok naprakész a mostani széria híreivel, de ha jól tudom most is lesz kompaktabb modell, bár valószínűleg amíg kishazánkba ér lesz 250.000Ft, de legalább az S10e ára lejjebb kúszhat.
2020. febr. 6. 22:47
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Esetleg még a Pixel 4-et tudnám ajánlani, bár az nem bővíthető micro SD-vel.
2020. febr. 6. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kritériumaidnak megfelelően és kizárásos alapon a Samsung Galaxy S10e az egyetlen!
2020. febr. 6. 23:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A Galaxy S10e egy remek készülék nem bánod meg ha azt választod.
2020. febr. 7. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!