Megéri még az iphone 7?
Figyelt kérdés
Mar egy ideje gondolkodom rajta,hogy veszek fel egyet előfizetésre...Még 1-2 évig frissíteni fogjak rajta az ios-t is.
Szerintetek?
2020. febr. 20. 08:38
1/10 anonim válasza:
Az APPLE termék mindig megéri, de csak a 11.-től felfelé.
2/10 anonim válasza:
Nem éri meg, használtan a 8 és az X ami még jó, újonnan pedig XS,XR,11.
3/10 anonim válasza:
Ár/érték arányban soha nem érte meg az iPhone és soha nem is fogja.
4/10 anonim válasza:
3.-nak.
Nekem egy hasonló észrevételemre azt írták, hogy proli vagyok és nem telik rá. Ha telne, akkor tudnám, hogy megéri.
5/10 A kérdező kommentje:
Mivel nem szeretem a nagyon nagy telefonokat,ezért gondolkodtam el a 7-en....Legfôképp telefonálásra és a közösségi médiákra használnám.
2020. febr. 20. 15:02
6/10 anonim válasza:
Nem értem az apple fanokat. Az egyig legrosszabb ár érték arányu termékeket gyártó cég. Nem hiszem hogy ilyen teljesítményü (mint aku, kamera, kijelző, hangszóró) megérné azt a sok pénzt. Komolyan megvennél egy ilyen drága régi telefont mert Apple? Vagy félsz hogy nem kapod ugyan azt a minőséget? Nagyon nem ajánlom anno én is megbántam. Vagy akkor miért nem veszel egy 11 et vagy 10 et? Mert hogy kapsz 500$-ért jobb telefont mint 1000$-ért. 300 ezer vagy 150? Ánszerinted ugyan az. Képzelheted ha kapsz jobb telfont olcsóbban mit a 10 11 akkor menyivel lesz jobb a 7 nél?
7/10 anonim válasza:
6.-nak.
Ez én is leírtam nemrég. Privátban csóró proliztak, és anyáztak. Szerintük aki nem Apple terméket ajánl, az csak irígykedik és csóró.
8/10 anonim válasza:
Ha iq hoz lenne kötve a létezés akkor azok akik az első kommentem felett vannak nem élnének.
9/10 anonim válasza:
Mi lenne ha inkább iPhone SE2/9-et vennél?
10/10 anonim válasza:
Lazigha: #3 vagyok. Akkor én sem élnék? Mert szerintem is pocsék ár/érték arányú az iPhone. Még szerencse, hogy Mensa tag vagyok. :D
A céges telefon iPhone, mert ezt dobta a gép. Utálom. Egy hívásátirányítást is alig tudtam belőni rajta, mert mikor megadom a számot nincs OK, csak vissza kell menni, mintha el se mentette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!