2020ban Iphone XS? Megéri 6S-ről vàltani?
Figyelt kérdés
2020. febr. 12. 13:28
1/4 anonim válasza:
Ez egyénfüggő.
Szerintem 6S-ben az a szuper, hogy nem kell óvni, ha totál lezúzod is csak 3 ezer hozzá Kínából egy előlap LCD-vel, ugyanennyi egy készülékház is hozzá, itthon is 5 ezer alatt cseréli üzlet az akksit. Közben meg még semmihez sem kevés. Fényképezéshez, videózáshoz is egész jó, meg minden alkalmazás is szépen elfut rajta. IOS 14 is lesz hozzá.
2/4 Morzsi007 válasza:
Szerinted megéri? Egyetértek az elsővel. Az, hogy lesz-e különbség, igen. Kérdés, megér ez neked 200 000 ft-ot ? Én megvárnám a 9-et, 1 hónap múlva bemutatják.
3/4 anonim válasza:
Persze, hogy megéri. 196 ezerért lehet venni ott, ahol én vettem az enyémet, nem vészes. 10 ezerért már a MediaMarktban is olyan fullos védelmet (tok+üvegfólia, de nem a sima) veszel hozzá, hogy a földhöz (beton) vágva sem lesz baja.
4/4 anonim válasza:
6S-ről persze, hogy megéri, az X amiről nem érné meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!