Kifizettethetik a javítás költségeit?
Még nem vittem be a telefont a szervízbe, előtte érdekelne, hogy mire számítsak.
Ha nincs garancia, és ezt előre megbeszéljük, és kb. 15.000 Ft lenne a javítás, de javítás közben megsérül a kijelző, aminek a cseréje 50.000 Ft, akkor 65.000 Ft-ot kell fizetnem?
Ha mondjuk kiderülne, hogy a javításra leadáskor azt mondanád, hogy ha 15 ezernél többe kerül, akkor nem kéred a javítást, nagy égés lenne?
" akkor ne javítsák meg, és olyan állapotban kérem vissza a telefont, ahogy leadtam?"
Ugye ezt magad sem gondolod komolyan?
Kérj először bevizsgálást, akkor nagy valószínűséggel azt az árat fogod kapni, ami az ajánlatban szerepel.
A bevizsgálásért díjat számíthatnak fel, ezen ne lepődj meg.
Tudom hogy nagyon ügyes és leleményes vagy, megoldod ezt a problémát, nem félek tőle.
Köszönöm a választ!
Sosem volt még ilyen problémám, azért kérdeztem, mert semennyire nem értek ehhez, de ez nyilván már a kérdésemből kiderült. Nem tartom cikinek, hogy nem szeretnék 65.000 Ft-ot kifizetni. Újonnan 100.000 Ft volt a telefon, egyszerűen nem érné meg ennyit rákölteni. Nem ügyes meg leleményes szeretnék lenni, hanem felmérem a lehetőségeimet, hogy ne érjen meglepetés.
Szóval ha kérek bevizsgálást, akkor kapok róla egy papírt, hogy x Ft-ba fog kerülni? És ha váratlan többletköltség jelentkezik, akkor is csak annyit kell fizetnem, vagy emelkedhet az ár? Ha emelkedhet, akkor akármennyivel? Vagy van egy határ?
"Szóval ha kérek bevizsgálást, akkor kapok róla egy papírt, hogy x Ft-ba fog kerülni? És ha váratlan többletköltség jelentkezik, akkor is csak annyit kell fizetnem, vagy emelkedhet az ár? Ha emelkedhet, akkor akármennyivel? Vagy van egy határ?"
Igen, ezeket kell megkérdezned a szervizben.
"Nem ügyes meg leleményes szeretnék lenni, "
Értelek, csak a leejtett telót szeretnéd gariztatni.
Köszönöm a választ, akkor ezt megkérdezem ott.
A telefon fél métert esett, és védőtok volt rajta. Korábban még sosem ejtettem le. Nem gondolnám, hogy normális, hogy ennyitől tönkrement benne valami, ezért nem tudom, hogy él-e a garancia. Ha javítás közben derül ki hogy nem, és addigra sérül a kijelző a szervízben, akkor nem szeretném kifizetni az egészet, annyi pénzből inkább veszek egy új telefont. 15.000 Ft-ért nem fogok hazudni, de nem szeretném azt se, ha lehúznának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!