Privát szám hív, felveszem, de a mobil egyből visszahívja? Ez normális?
Gyárból várok hívást, máskülönben sose vennék fel privát telefonszámot. Szóval ma délután hívtak privát számon, felvettem, de nem beszélgetés kezdődött, hanem azt veszem észre hogy a mobilom egyből visszahívja a privát számot. Ahogy ezt megláttam azonnal ki is kapcsoltam.
Egyáltalán hogyan lehetséges ez? Hogy tud a telefon visszahívni egy privát számot?
"Ez ott bukik meg, hogy nem is lehet visszahívni."
Én is úgy tudtam, de valahogy most sikerült.
"Hány éves vagy?"
Nem tudom ez miért lenne releváns információ ebben a szituációban. Amúgy igen, először történt ilyen, ezért is tettem fel a kérdést.
automata hívás.
egy központ hívogatja azokat akiket fel akarnak hívni nem konkrétan Manyika néni pötyögi be a számot. Ha nincs válasz, vagy nem veszed fel akkor eldobódik a hívás oszt jóvan
viszont ha felveszed az automata örül neki és kapcsol egy éppen szabad emberkét - lehet pont Manyika nénit - amíg ő felveszi addig olyan hangot hallasz mint amikor kicsörög a telefon, mintha te hívnál, de nem te hívtál hanem az automata hívott téged és miután felépült veled a vonal, akkot az adott alszámot is csöngeti.
várni kell ilyenkor amíg fel nem veszi Manyika néni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!