Normális, hogy a Xiaomi telómon az appok állandóan reklámvideókat dobálnak nekem?
nem a telefonnal lessz acbaj hanem az appokkal.
elég sok ingyenes app használja ezt bevételszerzésre
#2: Akkor azt mondod, hogy egy Galaxy S9-en is ugyanúgy a torkomon nyomná le ezeket a popup reklámokat az android? Mert akkor az még hatványozottabban gáz.
Nincs valami tökéletes, egyszerű megoldás, hogy soha többé ne lássam ezeket? Pár napja vettem meg a telót, de már ott tartok, hogy egy alkalmazás letöltésének a gondolatától is görcsbe rándul a gyomrom, amikor azokra az 5 másodperces hányinger wish reklámokra gondolok.
Nem, a telefonnal semmi baj nincs.
Egyedül a felhasználóval van a probléma, aki adware-eket telepít.
Lehet, hogy nem eredeti rendszerrel adták el, vagy vissza küldte valaki és újra eladták. Ez lehetséges? Eredeti celofános csomagolásban volt a telefon?
Akkor csak egy teljes rendszer telepítés kell a nulláról és kész. Letölteni és telepíteni. Nekem Mi 5X van ami gyakorlatilag ugyanaz, mint az Mi A1 csak MIUI-val és az nem csinál ilyeneket.
Mi A1 ROM:
"Gondolom iPhone appoknál ilyen rohadtul nincs"
Ezt nagyon rosszul gondolod. :D
A probléma megoldható: Letörlöd szétreklámozott alkalmazásokat és 1-esre értékeled a google play-en.
Ezután keresel egy hasonló (jobb értékelésű) alkalmazást.
pl. ilyen parkolósból ez egész jó:
Másik megoldás offline is működő alkalmazásoknál, hogy letiltod az adott alkalmazás internet-hozzáférését, így nem tudja letölteni a reklámot.
"Eredeti celofános csomagolásban volt a telefon?"
A fene sem emlékszik, hogy milyen papírt meg celofánt dobtam ki a kukába. :D
Egy igényes fehér iPhone koppintásos android one/mi-s dobozban volt benne és az eustock-ról rendeltem 12 havi garanciával. És ezt a rendszer telepítést hogyan kell megcsinálni, hogy ne csesszem szét a telót? Laikus vagyok, sry.
"És ezt a rendszer telepítést hogyan kell megcsinálni, hogy ne csesszem szét a telót? Laikus vagyok, sry."
Nem kell cleaner meg optimalizáló appokat telepíteni
A Xiaomi MiA1-et vanilla Android rendszerrel forgalmazzák. Szóval alapesetben semmiféle ilyennel nem találkozhatsz. Persze ha ilyen reklámokkal telefosott appokat telepítesz, akkor azok meg fogják jeleníteni azokat a videókat, amikre engedélyt adtál nekik a telepítéskor. És ez teljesen így működik az iPhone esetében is.
Hiába biztonságos az operációs rendszer; a felhasználó hülyeségei ellen tehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!