Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi az a hatalmas szabadság az...

Mi az a hatalmas szabadság az androidban ami az iosban nincs meg és átlag ember észreveszi?

Figyelt kérdés

Miben tudja kihasználni az ember általánosságban jobban, vagy miben szabadabb a tulaj egy androidban mint az iosban?

Mindig ez a szöveg de egyszerűen számomra nem világos :D

Talán nem kell az itunessal sz*rakodni, hogy zenét tegyél a telódra? Várom az érveket

2020. febr. 18. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

"iPhoneos szemmel nézve sokkal egyszerűbben"

AZ én barátomnak is iPhoneja van, évek óta a márkánál van, persze volt mellette pár androidosa is, felváltva használta őket. Jelenleg csak iPhoneja van. Szereti, és annál marad, de ő is azt mondja, hogy az android nagyobb szabadság. :)

2020. febr. 19. 12:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, nem rossz az iPhone, de nem tökéletes. Vagyis a legtöbb átlag felhasználónak igen, de vannak dolgok, amit egy Android jobban tud. Tegyük fel, hogy szolgálati úton vagy, álad a telefonod, rajta egy filmmel. A szálláson meg szeretnétek nézni a kollégákkal tévén, de ez gép nélkül lehetetlen, mert az iPhone nem ismeri fel az USB-t, mégha fejreállsz-sem. Androidba bedugom, ráteszem a filmet, és mehet is a TV-n.

De én úgy gondolom, elég észévet felsoroltam az előző válaszomban. Mindkét platform jó, de vanak dolgok, amit az iPhone nem tud, mondjuk dupla áron, mint egy Galaxy S10e, vagy akár a Note 9. És igen, szép felvételeket készít, de a közép-felsőkategóriás Androidos teleonok is (lásd Xiaomi Mi Note 10).

2020. febr. 19. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!