Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB 12GB RAM Dual vagy Apple iPhone 11 Pro Max 512GB?
Figyelt kérdés
Telefon vásárlás előtt állok és nem igazán tudok dönteni. Ti melyik választanátok a helyemben?#telefon #választás #Android #Samsung #iPhone #IOS #összehasonlítás #iPhone 11 Pro Max #Samsung Galaxy S20
2020. febr. 18. 12:04
1/8 anonim válasza:
Tök mindegy, csak amikor a zebrán mégy, ne nyomkodd.
2/8 anonim válasza:
S20-at választanám. Hogy miért? Mert elég sokáig használtam egy Galaxy S8+-t, és nagyon elégedett voltam vele. Továbbá izgalmasnak találom a manuális videófelvétel lehetőségét, és a majdnem 0,7 colos szenzorméret is nagyon ígéretesen hangzik, ami a fényképek minőségét illeti. Ezen kívül nagyobb a kijelző, és nincs notch. Szerintem az enyhe lekerekítés is jól néz ki. Továbbá van DEX mód, ééés kb ennyi. Jó az iPhone 11 Pro is, de nekem megfelel az Android.
3/8 anonim válasza:
* nem majdnem, hanem "0,7 colos szenzor miatt."
4/8 anonim válasza:
A Samsung Galaxy S20 Ultrának nem 0,7 colos a szenzor mérete... nem is tudom hogy honnan tud bárki ilyet kitalálni. XD
A 108 megapixeles fő szenzorja csak 1/1,33 colos.
Az viszont teljesen igaz hogy a többi átlag telefonkamerához képest ez a szenzor tényleg sokkal nagyobb... de akkor sem "0,7 colos".
Csak a viszonyítás kedvérét pl. az iPhone 11 Pro Max kamerájának a szenzorja csak 1/2.55 colos ami sokkal kisebb mint az S20 Ultrájé.
5/8 anonim válasza:
1:1,33=0,75
Nekem ez így jött ki :3 de nem vagyok szakértő, szóval lehet, hogy teljesen butaságot írtam, ami ezt illeti.
6/8 A kérdező kommentje:
Végül a Samsung Galaxy S20 Ultrára esett a választásom.🙂
2020. febr. 23. 09:10
7/8 anonim válasza:
Nehéz választás. Vedd meg mindkettőt, aztán majd eldöntöd melyik a jobb. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Akkor valószínűleg nem írtam volna ki a kérdést. 🙂
2020. febr. 29. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!