Iphone xs-ből elég a 64gb-os verzió?
Pár napon belül váltanék androidról iphone-ra, sosem volt iphoneom, viszont ismerősömét kipróbálva nagyon megfogott. 2 hónap alatt 80 ezret esett az xs ára, így azt néztem ki magamnak. Jelenleg egy 64gb-os S9+-om van, viszont rendszeresen szenvedek a tárhellyel. 2 havonta simán újratelepíthetném, hogy ne legyen tele, most is televan, pedig decemberben raktam újra. Érdekes, hogy újrarakást követően 27gb foglalt (??). 4400 képem illetve videóm van, 90% kép, annak kb 60-70%-a facebookról, instagramról van, azaz közel sem foglal annyit, mint egy kép, amit a telefon fotózott,1 db játékom van (hill climb racing), meg olyan appok amik "szükségesek" (facebook, insta, photoshop stb.) zene nem sok van letöltve (kb 30db) többit online hallgatom spotifyról, mégis tele van, szerintem nem kellene, de lehet csak én gondolom így.
Az apple szépen megölte a 128gb-os verziót, nehogy legyen egy "arany középút", így 45.000ft (!!) a különbség a 64gb és a 256gb-os között.
Iphome 11 az lcd, és az aluminium(?) keret miatt nem játszik.
Köszi ha elolvastad:)
Alap esetben legtöbb embernek/átlagfelhasználónak elég a 64GB, de véleményem szerint ha eddig androidon nem volt elég a 64GB, akkor iOS-en még annyira sem fog. Már legalább abból kiindulva, hogy iOS-en többet foglalnak az appok, ez mindig is így volt.
Maga a rendszer (iOS 13) kb 12-15GB-ot biztos elvesz.
Köszönöm a gyors válaszokat.
Kérdeztem egy ismerősöm, akinek 6s+, 64gb-ja van, és azt mondta 15000 képe van és még 6gb helye, sajnos többet nem tudtam meg.
SD kártyám pedig van, 32GB-os, csak hogy, az sd kártya nem egyenlő nagyobb tárhellyel: ahogy említettem a képeim nagyrésze screenshot/letöltött, sajnos ezeknél nem lehet beállítani, hogy alapból sd-re mentse. Legtöbb alkalmazást nem lehet áthelyezni, meg azokat is amelyeket átlehet, csak egyesével lehetne, ehhez rohadtul nincs kedvem ennyi év után, van jobb dolgom is, ráadásul ha már csúcskészülék, erre ne kelljen már gondolnom.
Szóval hiába rakom be a kártyát,egy idő után oda jutok, hogy nem pl nem tudok alkalmazást letölteni, mivel a telefon tele van, hiába sd kártyára felférne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!