Matyas2001 kérdése:
Erdemes 2020-ban iPhone 7-et venni ujjonta?
Figyelt kérdés
November december kornyeken lesz a szalagavatom a szuleim mondtak, hogy kerhetek telefont szerintetek erdemes lenne a fent emlitett telot venni? Meddig fogjak frissiteni? iPhond SE-ről váltanàk szerintetek megerne?2020. febr. 18. 09:14
1/8 anonim válasza:
Szerintem igen. Nagyon korrekt kis telo, en is ilyet hasznalok. Nyolcast nem erdemes venni 7 helyett mert annyival nem nyujt tobbet.
2/8 Morzsi007 válasza:
Matyi, most februárban kérdezed, hogy érdemes lenne majd november, december környékén egy iphone 7-et venni, újjonnan? Egyértelműen nem, főleg, ha SE-d van. Az iphone 7 kiadásától számítva, novemberben 5 éves lesz. Újjonnan még így is sokba kerül, egy 5 éves telefont már nem szabad megvenni, max féláron egy jó állapotút, használtat.
Nem úgy fog működni, mint amikor kiadták. Nézz újabbat (XS, iphone 9), akár pár hónaposat.
3/8 A kérdező kommentje:
De lehet mar augusztusba meg kapom csak november december tuti fix!:)
2020. febr. 18. 10:01
4/8 anonim válasza:
Nem, rossz vicc. Valahol 120.000Ft körül lesz addigra a 128GB-os modell újonnan, és addigra 4 éves mobil lesz. Ugyan szoftverfrissítést kap még pár évig, de véleményem szerint aki egy 4 éves mobilra ennyi pénzt kiad, az egy bohóc.
5/8 A kérdező kommentje:
Előfizura akarnám aminek a jelenlegi 22.havi kamatmemtes reszlet 5000.- sztem ezt megeri
2020. febr. 18. 10:31
6/8 Morzsi007 válasza:
Ha részletre veszed, akkor válassz újabbat, de ne feledd, egy előfizetést is kell fizetned a részlet mellett, ami tartalmaz mobilnetet, lehetőleg ne 1 gb-ist, mert az hamar elfogy. Egyből ott vagy, hogy havi 10000Ft, nem pedig 5000.
7/8 A kérdező kommentje:
Neem nekwm csak a keszuleket kell fizetnem!
2020. febr. 18. 12:51
8/8 anonim válasza:
Nekem 7esem van de az akksija borzalmas
Egy eves sincs es 87%os a toltottsege-3 napja meg 90 volt
Szeretem jo kis telo, de folyamatosan azon idegesitem magam mikor kell ujratolteni... egy eve kaptam lassan en nem rajongok erte egyedul a kamerajarert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!