Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tapasztalatok samsung s5230-al...

Tapasztalatok samsung s5230-al kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szeretnk új telót, de az előzőt elvesztettem, és ezért anyuék nem akarnak nagyon drágát venni, úgyhogy inkább kis tételekben gondolkodom. Nem vagyok üzletember, szal egy minimális opciókra használható telefon is megfelel, ez alatt zenehallgatás, telefonálás, kam, képek, értendő. Vehetnék 60ezer forintos telót is,de fölösleges lenne, mert tényleg nem kell sokmindenre.ha lenne több pénzem (ez is a nyári melóbol jött össze) akkor se engednék hogy többet költsek úgy 30 egykétezernél.

Valakinek van samsung s5230-a? Ezzel kapcsolatban tapasztalatokat várnék. Előre is köszi, és hiába irtok omniát meg ilyeneket mert arra nincs pénzem. 16/l

2010. júl. 23. 13:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
KÖSZI SZÉPEN MINDENKINEK.
2010. júl. 23. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
megnyugodhatsz akármire tud küldeni és fogadni is:)
2010. júl. 23. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:
a samsung az szar!!!!!!!!
2010. júl. 23. 14:28
 14/15 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm, ez nagyon ideillő megjegyzés volt, és abszolút gusztusos, de ha már ilyen kedves dolgot irsz rola, legalább indokold. És ez a jelző nem feltétlenül jó indok. Egészségedre!
2010. júl. 23. 14:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is előszőr féltem megvenni az ilyen megszolalások miatt de nincs vele semmi gond tényleg. Nem egy okos telefon de az alap dolgokra megetszi.
2010. júl. 23. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!