Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tapasztalatok samsung s5230-al...

Tapasztalatok samsung s5230-al kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Szeretnk új telót, de az előzőt elvesztettem, és ezért anyuék nem akarnak nagyon drágát venni, úgyhogy inkább kis tételekben gondolkodom. Nem vagyok üzletember, szal egy minimális opciókra használható telefon is megfelel, ez alatt zenehallgatás, telefonálás, kam, képek, értendő. Vehetnék 60ezer forintos telót is,de fölösleges lenne, mert tényleg nem kell sokmindenre.ha lenne több pénzem (ez is a nyári melóbol jött össze) akkor se engednék hogy többet költsek úgy 30 egykétezernél.

Valakinek van samsung s5230-a? Ezzel kapcsolatban tapasztalatokat várnék. Előre is köszi, és hiába irtok omniát meg ilyeneket mert arra nincs pénzem. 16/l

2010. júl. 23. 13:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg erre akarod hazsnálni akkor sztem megfelel. Sokan írják itt, hogy nem jó meg fújj meg tömeg teló. Tömeg telónak tömeg teló de ettől nem rossz. Terjenegenek itt olyanok, hogy nem érzékeli rendesen a nyomást nem viszi a javát rossza képernyője és lassú. Nálam ebből egyikse igaz. Nem lassú egyáltalán, gond nélkül viszi a javát és az érzékelést is tök pontosan érzékeli DE nem egy okos telefon ne várj töle semmi nagyont egy előnnye az érintőképernyő am kb a 6300am is ennyit tudott annó. De ha tényleg csak ennyire kell akkor nem lesz vele gondod, a kamerája egy két kép készítésére megfelel de nem egy fényképező ezt bekell látni. Én végülis megvagyok vele elégedve talán amit hiányolok beklőle azok a témák.
2010. júl. 23. 13:23
 2/15 anonim ***** válasza:
60%

Nekem Samsung S5230 La'Fleur van. Július 3-a óta. Nekem nagyon tetszik és meg vagyok elégedve vele. Amire nekem kell, teljesen megfelel. Egész szép képeket készít a maga 3.2 Mpx-s kamerájával. Hangos, tiszta a hangzása, szóval szépen szól rajta a zene is. Könnyű a kezelése, nagyon gyorsan hozzá lehet szokni az érintőképernyőhöz. Nekem ez az első érintősöm. Ja és gyorsan reagál mindenre, még nem volt rá példa, hogy lefagyjon vagy elnyomódjon a zsebemben. Karcok sincsenek még rajta, a fóliát már levettem róla,mert nagyon levegőbubis volt már. De így sem karcolódik a képernyő. Játékokat, programokat simán viszi (T-mobile-os). Nagyon szuper sms-t írni rajta. :D

Kb. ennyi de ha kérdésed van a telóval kapcsolatban, szívesen válaszolok!

Üdv. : 17/L

2010. júl. 23. 13:27
 3/15 anonim ***** válasza:
42%

Nekem LG GS290-em van, nagyon jó telefon. A Telenornál 16 ezer ft. Szóval, egyáltalán nem drága. Zenehallgatásra, telefonálásra, fényképezésre megfelel, bár csak 2 megapixeles. Szerintem megéri. :)

14/L

2010. júl. 23. 13:28
 4/15 A kérdező kommentje:
és a bluetooth az csak samsungosokkal jó vagy mindennel?? am köszi a gyors választ.,
2010. júl. 23. 13:30
 5/15 anonim ***** válasza:
42%
Mindennel jó barátomnak nokiája van és már küldtünk egymásnak egy csomót bnömnek sonnyja és vele sincs gond. Lg nekem felejtős az LG KP 502 egy nagy **** volt...
2010. júl. 23. 13:32
 6/15 anonim ***** válasza:
42%

Az LG GS290-es vagyok.

Bármilyen telefonra tudok küldeni bluetoothon valamit. Ezzel nincs gond.

2010. júl. 23. 13:36
 7/15 A kérdező kommentje:
13:27-es : nekem is ez tetszik, meg hugom bnőjének is ilyen van csak elutaztak, és nem néztem még meg...Lenne egy kérdésem, ha pl képet küldesz át, ugyanolyan simán át tudod küldeni egy nokiásnak, vagy akármilyen másmilyennek, mert nekem régen ezzel volt bajom.
2010. júl. 23. 13:38
 8/15 A kérdező kommentje:
ja köszi . :D
2010. júl. 23. 13:38
 9/15 A kérdező kommentje:
Am nekem régen volt, mert samsungom csak samsungra tudott, de azóta nokiám volt.
2010. júl. 23. 13:39
 10/15 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem nem lesz rajta net, szal az nem fogja lassitani.
2010. júl. 23. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!